Ons team bestaat uit vier personen. Samen zetten we ons in voor de clienten en zien we het als een uitdaging iedereen te helpen binnen de mogelijkheden die wij hebben. Bewindvoering doe je samen en niet alleen is ons motto. Iedereen is bij ons een persoon en geen nummer.

Olaf | Bewindvoerder

Olaf | Bewindvoerder

In 2010 heb ik Auxilium opgericht. Daarvoor heb ik gewerkt in de commerciële sector. Mijn hobby’s zijn hardlopen en voetballen. Verder ben ik ook bestuurslid bij een overkoepelende overlegorgaan tussen brancheverenigingen en ketenpartners.
Het beroep van bewindvoerder voer ik al een aantal jaar met plezier uit. Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat onze cliënten zich gehoord voelen en behandeld worden als mens. Als het dan ook nog lukt om voor de cliënten financiële rust te zorgen dan is dat waar ik mijn energie uit haal om mij in te blijven zetten voor onze cliënten.

Linda | Assistent bewindvoerder

In september 2015 ben ik voor 2 dagen in de week begonnen bij Auxilium. Een grote omschakeling omdat ik niet wist wat mij precies te wachten stond. In maart 2016 ben ik van 2 naar 3 dagen gaan werken. Ik ga nog steeds met plezier naar mijn werk toe. De “yes” momentjes zijn het plezier in ons werk. Het contact met onze cliënten vind ik erg leuk en vooral als we voor een client weer iets hebben kunnen betekenen in de zin van verhoging van inkomen, een geslaagd schuldtraject of gewoon zijn telefoonrekening kunnen betalen. Ons werk is erg divers en daarom elke dag een uitdaging. Mijn hobby’s zijn lezen, puzzelen, hardlopen en handballen.

Linda | Assistent bewindvoerder
Ilse | Bewindvoerder

Ilse | Bewindvoerder

Ik ben vanaf het eerste begin betrokken geweest bij Auxilium. Zelf werkte ik toen nog in de financiële sector. In 2012 is mij gevraagd om de administratie bij de beroepsvereniging voor bewindvoerders te doen en zo raakte ik nog meer thuis in bewindvoering. Begin 2017 heb ik besloten om bij Auxilium te gaan werken. In 2020 ben ik vervolgens benoemd tot bewindvoerder. Ik doe het werk met groot plezier, ik ben gek op formulieren invullen en dingen uitzoeken. Mijn hobby’s zijn dan ook puzzelen maar ik wandel en lees ook graag.

Wilma | Administratief ondersteuner

Ik was al bekend met Auxilium Hoorn via mijn vorige baan en kreeg in februari 2021 de kans om bij hen aan de slag te gaan als administratief ondersteuner. Het is leuk om te werken in een klein team en samen te zorgen dat alles voor de cliënten tiptop geregeld wordt. Ik vind het fijn om mijn collega’s zoveel mogelijk administratie uit handen te nemen, zodat zij zich optimaal voor de cliënten kunnen inzetten. Naast mijn werk ga ik graag sporten, met de hond lopen, spannende boeken lezen of ik puzzel lekker mee met Ilse en Linda.

Linda | Assistent bewindvoerder